Voditelj psihološke pripreme

 Odgovoran za kreiranje i provođenje programa psihološke pripreme tvrtke Ponder:


 

Amir Zulić
A.Starčevića 12, Dugo Selo

mob: 098/326-526

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rođen sam 30.04 1966. u Zagrebu. Diplomirao sam psihologiju 1992. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
Kao vojni psiholog 2 godine sam radio u Nastavnom centru HV u Puli (1993/94). Jedan sam od osnivača tvrtke "Ponder" sa sjedištem u Zagrebu (1994. godine).
Tvrtka se bavi psihološkom pripremom sportaša i poslovnim uslugama. Već 20 godina sudjelujem u formiranju i provođenju Prvog hrvatskog programa psihološke pripreme sportaša. Kao član stručnih timova bio sam prisutan na mnogim sportskim pripremama i natjecanjima. Sudjelovao sam u pripremi nekih sportaša za Olimpijske Igre 1996. u Atlanti, 2000. u Sydneyu, 2004. u Ateni, 2008. u Pekingu, te u Londonu 2012…

Surađujem s Kineziološkim fakultetom, Hrvatskim olimpijskim odborom, Zagrebačkim športskim savezom, te mnogim Nacionalnim sportskim savezima i klubovima.

Od 2004. uključen sam u edukaciju trenera na Nogometnoj Akademiji HNS-a gdje predajem Psihologiju sporta. Sudjelovao sam u osnivanju Stručne sekcije za psihologiju sporta pri Hrvatskom psihološkom društvu, a od 2004. do 2011. sam bio njen predsjednik.Sudjelovao sam i u osnivanju Hrvatske psihološke komore i njen sam član od 2004. Od 2005. sam član, a od 2009. predsjednik Stručnog razreda za psihologiju sporta HPK.

 

 

SURADNICI


Rođena u Đakovu 1982. godine gdje sam završila osnovnu školu i gimnaziju. Nakon toga upisujem Filozofski fakultet u Rijeci gdje 2006. godine diplomiram u zvanje psiholog profesor. Kratko se zapošljavam u Centru za profesionalnu rehabilitaciju u Osijeku gdje sam radila na poslovima procjene i plasmana preostale radne sposobnosti. 13 godina sam radila kao stručna suradnica psihologinja u osnovnoj školi u Đakovu. Završila sam drugi stupanj edukacije za kognitivno bihevioralnog terapeuta. Od 2016. godine radim kao sportska psihologinja sa sportašima u individualnim (tenis, kickboxing, taekwondo) i ekipnim (rukomet, nogomet) sportovima. Tijekom života aktivno sam trenirala plivanje i odbojku, danas sam zaljubljena u yogu i sanjam otrčati maraton.   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Anđelko Botica 
Rođen u Slavonskom Brodu, trenutno živi i radi u Rijeci, Privatna psihološka praksa, završio edukaciju iz Integrativne gestalt psihoterapije, kao i dva stupnja Kognitivno bihevioralnih tehnika! Deset godina iskustva u radu sa sportašima!

http://www.sportskipsiholog.com/


  

Vesna Hude 

Članica sam Sekcije za psihologiju sporta pri Hrvatskom psihološkom društvu već sedamnaest godina, kao i Stručnog razreda za psihologiju sporta Hrvatske psihološke komore - osam godina. Zadnje četiri godine  potpredsjednica sam spomenutog razreda. Dvije godine bila sam sportski  psiholog reprezentacije RH  u standardnim i latinskoameričkim plesovima. Osim s vrhunskim športašima u okviru te reprezentacije, radila sam s perspektivnim športašima, surađivala s trenerima, roditeljima, sportskim djelatnicima... Osim u sportskom plesu, do sada sam radila s tenisačima, skijašima, judašima, gimnastičarima, rukometašima, nogometašima i klizačima na psihološkoj pripremi mladih sportaša i razvoju njihove obrazovne i sportske karijere.

Dubravka Martinović 

Diplomirana psihologinja (Filozofski fakultet, Sveučilište u Ljubljani) i viša sportska trenerica košarke (Odjel za izobrazbu trenera, Društveno veleučilište u Zagrebu), sa višegodišnjim igračkim i trenerskim iskustvom u Hrvatskoj i Sloveniji. Od 2010. godine počinje raditi na području sportske psihologije, u početku na individualnoj psihološkoj pripremi sportaša, a kasnije i kao dio stručnog stožera u ekipnim sportovima. Radi sa sportašima, trenerima i klubovima iz različitih sportskih disciplina, uglavnom košarke, odbojke, tenisa i atletike. Već treću godinu za redom je team building trenerica na FIBA Europe Camp for Girls U15. Od ljeta 2013. godine radi isključivo kao sportski psiholog u samostalnoj sportskoj djelatnosti za sportsku pripremu (https://www.facebook.com/OptimentalSport). Svoja znanja nadopunjuje edukacijama iz bihevioralno – kognitivne terapije (2. stupanj) i sportske psihologije (tečaj Osnove praktične športne psihologije). Sudjeluje na intervizijskim sastancima sportskih psihologa Slovenije. Članica je Sekcije za psihologiju sporta Hrvatskog društva psihologa i Sekcije za psihologijo športa Društva psihologov Slovenije. evioralno – kognitivne terapije (2. stupanj) i sportske psihologije (tečaj Osnove praktične športne psihologije). Sudjeluje na intervizijskim sastancima sportskih psihologa Slovenije. Članica je Sekcije za psihologiju sporta Hrvatskog društva psihologa i Sekcije za psihologijo športa Društva psihologov Slovenije. 
 

Aleš Vičič 

Mag. Aleš Vičič je od 1998. do 2006. radio kao profesionalni i poluprofesionalni sportski psiholog u košarkaškom klubu Union Olimpija u Ljubljani. Od 2006. radi u različitim sportovima sa slovenskim  vrhunskim sportašima. Do danas je savjetovao više od 200 vrhunskih sportaša i trenera iz više od 30 sportova sve od Olimpijskog do nacionalnog nivoa. Na sportskoj gimnaziji u Ljubljani također više od desetljeća radi sa mladim sportašima-učenicima. Više o Alešu na www.sportni-psiholog.si

NatasaNataša Stefanovski i Vesna Radić Brajnov    

Stručni tim psihologa Split Nataša Stefanovski i Vedrana Radić Brajnov. Nataša i Vedrana su profesorice psihologije, žive i rade u Splitu. Članice su Stručnog razreda za psihologiju sporta pri Hrvatskoj psihološkoj komori. Sportskom psihologijom se bave od 2004. g. na području Splitsko-dalmatinske županije. Na psihološkoj pripremi sportaša rade sa sportašima različitih sportova: streljaštvo, vaterpolo, nogmet, tenis, judo, taekwondo, jedrenje, ragbi, gimnastika, košarka... Do sada su radile s više od 70 sportaša kroz individualne i grupne oblike rada. Osim rada sa sportašima provode edukacije i radionice s trenerima. Održavaju javna stručna predavanja za sportaše, trenere i roditelje sportaša. Provode istraživanja i objavljuju stučne radove iz područja psihologije sporta. Putem medija promoviraju psihologiju sporta i važnost psihološke pripreme sportaša. Rad sa sportašima i trenerima predstavlja im zadovoljstvo i osobni užitak. Vole raditi kao tim, kako kroz psihologiju sporta tako i kroz rekretaivno bavljenje badmintonom.  
Kontakt:  
Nataša 098/1711002 
Vedrana 091/5839662 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 
 

Kontakt

Šenova 5, 
Zagreb 10 000 Croatia

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 98 326 526

 

 

Za klijente