O nama

Tvrtka Ponder osnovana je 1994. godine. Već 20 godina izrađujemo i provodimo planove i programa za psihološku pripremu sportaša.

Do sada je više od 400 hrvatskih sportaša u više od 30 sportova (grupnih i individualnih) koristilo naše programe psihološke pripreme.

Sportaši koji su koristili psihološku pripremu tvrtke Ponder osvojili su više od 60 medalja su na velikim međunarodnim natjecanjima - EP, SP, SK, MI te OI.

 

Broj medalja sa PH je teško izbrojati…

 

Pripremali smo sportaše za svake OI od 1996. do 2012.

 

Bili smo prisutni na mnogim pripremama i velikim natjecanjima što nam je od velike pomoći pri pripremi sportaša za njihove sportske izazove.

 

Osim samog provođenja psihološke pripreme sportaša sudjelujemo i u organiziranju edukativnih tribina, tečajeva i radionica s temama iz područja psihologije sporta namijenjenih sportašima, trenerima, roditeljima sportaša i ostalim zainteresiranima.

Danas programe psihološke pripreme sportaša provode Amir Zulić i suradnici.

 

Popis sportova u kojima su sudjelovali sportaši ili sportske ekipe, koji su koristili usluge psihološke pripreme:

 

 Atletika, karate, taekwondo, hrvanje, mačevanje, veslanje, kanu na divljim vodama, jedrenje, gimnastika, plivanje, skokovi u vodu, vaterpolo, nogomet, rukomet, košarka, odbojka, tenis, stolni tenis, golf, bridž, šah, sinkronizirano klizanje, umjetničko klizanje, alpsko skijanje, nordijsko skijanje, automobilizam, karting, streljaštvo, akrobatski r&r, hokej na ledu, biljar, badminton,…

 

 Za neke sportove radili smo samo predavanja/edukacije iz područja psihologije sporta: hokej na travi, triatlon, golf, karate, nogomet, badminton, taekwondo, odbojka, tenis, akrobatski r&r…

 

 

 

Kontakt

Šenova 5, 
Zagreb 10 000 Croatia

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 98 326 526

 

 

Za klijente